Elzendaal

XL-Cityliving aan groene Boezem
Gerdesiaweg 486-488:
4 Riante appartementen!
* Groots wonen in een kleinschalig complex
* Stadscentrum op loopafstand
Informatie aanvragen
  • Gerdesiaweg
  • omgeving
  • terras
  • Gerdesiaweg-overzicht
  • uitzicht
  • Rotterdam
Gerdesiaweg 486-488: 4 riante appartementen!
Informatie aanvragen

 

 

Informatie over de woningen


XL-Appartement op de eerste etage

Op de eerste etage bevindt zich een woning van ca. 228 m2 woonoppervlakte en een loggia van 21 m2. Deze woning wordt bereikt door de trap en de lift die in uw eigen hal uitkomt. In de hal en entree is ruimschoots voorzien in een ruimte voor de garderobe, toilet en interne berging met wasmachine aansluiting. De woning heeft een zeer riante woonkamer op de hoek van het complex van 100m2, een master bedroom met inloopkast en eigen badkamer en daarnaast nog 2 slaapkamers en een tweede badkamer. De keuken grenst aan in de woonkamer en kan desgewenst met een kookeiland worden uitgevoerd. De buitenruimte is eveneens riant, namelijk een loggia van 21m2 op het Westen gelegen. Deze loggia is door een glazen schuifpui af te sluiten en in de winter als tuinkamer te gebruiken.
In de entree op de begane grond vind je de toegang tot de trap en de lift. Op de begane grond bevindt zich verder een gemeenschappelijke fietsenberging.

De plattegrond van dit appartement is in 2D en 3D formaat online hier te bekijken. Gebruikt u een Ipad, dan kunt u de plattegrond beter via deze pagina bekijken en desgewenst downloaden in pdf-formaat.
Onderstaande impressies zijn in groot formaat beschikbaar in de fotogalerij.

Impressies

Impressies appartement 1

 

 

 

 

 

 

 

Verkopend makelaar