"Loading..."
 • Helaas: geen woningen meer
  beschikbaar in dit project

Waterfront

 • 14 Riante appartementen en een penthouse;
 • Levensloopbestendige appartementen;
 • Woonoppervlakten circa 100, 135 en 200 m2;
 • Fantastisch uitzicht over binnenstad, water en groen;
 • Station, binnenstad en winkelcentrum op loopafstand;
 • Inspraak en indelingsvarianten mogelijk;
 • Exclusieve uitstraling;
 • Eigen parkeerplaats op afgesloten parkeerterrein.

kanaal

Metamorfose

Het voormalig kantoorgebouw van de Grondmij wordt getransformeerd naar 15 appartementen en een penthouse. Het kantoorgebouw uit begin 2000 is een markant rood bakstenen gebouw van 5 bouwlagen. Door de dragende gevels heeft het gebouw een vrij indeelbare plattegrond en is dus prima geschikt voor transformatie naar appartementen. De entree op de begane grond, de lift, het trappenhuis en de kleinschalige kantoorruimte blijven gehandhaafd. De voorzijde van het gebouw verandert ingrijpend; alle appartementen krijgen hier een riant balkon op de zonkant met zicht op het Merwedekanaal, de jachthaven en de wallen rondom de binnenstad van Gorinchem.

Uniek: groots wonen in een kleinschalig appartementencomplex!

 

Informatie over de appartementen


Appartementen 1 en 5

De appartementen, beide circa 101 m2 groot, liggen op de zuidwesthoek van het gebouw. Appartement 1 op de eerste en appartement 5 op de tweede verdieping. De grote woonkamer met riant balkon ligt aan de zuidwest zijde met prachtig zicht op het kanaal en de groene wallen rondom de binnenstad. Verder kan de woning ingedeeld worden met 2 of 3 slaapkamers, is er een ruime entree, een ruime badkamer en een grote berging met plaats voor wasmachine en droger. Op de begane grond heeft het appartement een berging en een parkeerplaats.


Impressies

Indelingsvrijheid

De indelingen van de appartementen zijn zorgvuldig ontworpen. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u als koper individuele wensen heeft. Graag helpen wij u om uw wensen te verwezenlijken.

Deze wensen kunnen betrekking hebben op bijvoorbeeld de indeling van het appartement, maar ook op de indeling van keuken en badkamer, plaatsing, stopcontacten, lichtpunten, etc. Uitgangspunt is dat alle aanpassingen en het meer- en minderwerk vóór de aanvang van de bouw bekend zijn.

Bij verschillende appartementen zijn optionele indelingsopties al uitgewerkt. Deze worden aangeboden als variant. Waterfront: Groots wonen in een kleinschalig appartementencomplex!

Beschikbaarheid

Alle woningen binnen dit project zijn verkocht. Er zijn dus geen woningen meer beschikbaar.


Woonomgeving

Het appartementencomplex is gelegen aan de rand van het sfeervolle historische centrum van Gorinchem. Het centrum is voorzien van diverse winkelpromenades en natuurlijk de Grote Markt met zijn gezellige terrassen en horecagelegenheden. Dit alles ligt op loopafstand van de appartementen.

De Haarwijk, de naastgelegen wijk, bestaat uit statige, grote herenhuizen, veelal gebouwd onder de fraaie architectuur van de jaren '30.

Het appartementencomplex bevindt zich op de hoek van de Stationsweg met de Concordiaweg en de Nieuwe Hoven; een centrale ligging in de stad met uitzicht over het kanaal, de jachthaven en de groene wallen rond het stadscentrum.

Het 'Piazzacentrum', een groot en plezierig winkelcentrum ligt op korte afstand van de appartementen. Het winkelcentrum heeft een grote variatie aan winkels, met ook de Jumbo en de Albert Heijn. Verder zijn er in het ‘Piazzacentrum’ diverse horecagelegenheden.

Kortom het appartementencomplex ligt op een aantrekkelijke locatie in een mooie omgeving.

Planning en informatie

De verkoop van de 15 appartementen start per direct. Indien u aanvullende informatie over de appartementen, zoals de technische omschrijving, wilt ontvangen of contact wenst op te nemen met de makelaar, kan dat via onderstaande button. De start van de bouw van de appartementen zal bij voldoende belangstelling in medio 2020 starten. Oplevering van uw woning is medio 2021 voorzien.

Waterfront

Riant wonen

Locatie

De centrale ligging van het complex zorgt voor een goede ontsluiting ten opzichte van de snelwegen A2, A27 en A15. De steden Rotterdam, Utrecht, Breda en 's-Hertogenbosch zijn allen te bereiken in zo'n 30 autominuten.

Gorinchem

Gorinchem heeft een zeer centrale ligging in Nederland. Het voorzieningenniveau is hoog en er zijn talrijke mogelijkheden voor ontspanning en cultuur. In Gorinchem zijn verschillende wandel- en fietsroutes met veel historie in de vorm van oude vestingen en stadswallen. Het gezellige en historische centrum van Gorinchem beschikt over vele karakteristieke gebouwen, winkels, een bioscoop, drie theaters en voldoende terrassen en restaurants. Verder heeft Gorinchem een rijk verenigingsleven.

Verkopend makelaar

Van Ekeren Kuiper
Woning- en Bedrijfsmakelaars

Makelaar Dennis Kuiper

Vestiging Dalem/Gorinchem
Stuur e-mail
Beatrixlaan 2a, Dalem
0183 672 992
https://www.vanekerenkuiper.nl

Marianne Mollema

Move

De realisatie van de 15 appartementen in Gorinchem wordt verzorgd door MoVe.

Dit bedrijf ontwikkelt bouwprojecten van uiteenlopende aard en omvang. Op het gebied van woningbouw heeft MoVe zeer ruime ervaring met woningen van uiteenlopend karakter. Van sociale woningbouw tot exclusieve luxueuze woningen. Van nieuwbouw ergens “in de wei” tot hergebruik van karakteristieke monumentale panden in hoogstedelijke omgevingen. Van starterswoningen tot zorgwoningen voor ouderen.

Vanuit MoVe is Ir. Marianne Mollema betrokken bij ‘Move2Waterfront’.MoVe